SLIDER TILL HEMISIDA JOBB

LEDIGA TJÄNSTER.

LADDA NER VÅR APP OCH GÖR EN INTRESSEANMÄLAN 

 

SALES TRAINEE MALMÖ

Inga lediga tjänster för tillfället.

ACCOUNT MANAGER

ÄR DU EN STJÄRNA PÅ KOMMUNIKATION?

Brinner du för kommunikation och har erfarenhet av information och kommunikation internt i organisationer eller till närstående affärspartners? Har du också tankar och idéer för hur man kan förbättra och underlätta kommunikationen? Då är du troligtvis den vi söker. Smartphones och läsplattor har förändrat kommunikationen mellan människor och hur vi förhåller oss till och söker information. Detta gäller naturligtvis även för kommunikation inom ett företag eller med närstående och partners.

Vi söker nu en driven Account Manager som kan hjälpa nya och befintliga kunder att förbättra sin interna information och kommunikation med våra mobila lösningar.

Vi tror att du har arbetat några år i en befattning som gett dig personlig erfarenhet av hur kommunikation och information hanteras inom en verksamhet. Kanske inom eller i nära samarbeta med HR avdelningen. Du är genuint engagerad med stor kreativitet och flexibilitet samt har förmågan att förstå och omsätta kundbehov i lösningar. Ett intresse av mobila medier samt ett flitigt användande av olika appar är av avgörande betydelse för produktförståelsen.

Arbetsuppgiften:

Hos oss får du ett mycket givande arbete i en av väldens snabbast växande branscher där du får utlopp för din kreativitet och förmåga att skapa lösningar som underlättar såväl arbetsliv som vardag för människor. Utvecklingsmöjligheterna mycket goda både inom bolaget och i branschen. Med ett modernt arbetssätt fokuserar vi resultat före tid och plats vilket innebär att du har balans mellan arbete och privatliv. Du har stora möjligheter att påverka både din egen situation och bolaget som helhet. Arbetet sker uppsökande med personliga besök där du träffar exempelvis HR ansvariga, kommunikationsavdelningar eller verksamhetsansvariga. Vi eftersträvar långsiktiga relationer med våra kunder och säljarbetet sker med Customer Centered Selling säljmetodik som ofta kräver ett flertal besök och kundinteraktioner.

Ladda ner vår app för ansökan och gör en intresseanmälan.

IOS: https://itunes.apple.com/se/app/appsales-jobb/id990951539?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p3150DD&hl=se

Eller sök tjänsten via work@appsales.se

WEBBUTVECKLARE

Inga lediga tjänster just nu.

APPUTVECKLARE

Inga lediga tjänster just nu.

GRAFISK DESIGNER

Inga lediga tjänster just nu.